Okan Bey Soruyor - 26.03.2018

normalde ruyami kimseye anlatmam ama size guvendim yorumlarinizi mantikli buldum. Ŕuyamda birsey ararken birden camasir makinasinin deterjan moyulan haznesini cikardigimda icinde normal bir haznenin50 kati kadar aslinda daha buyuk bir hazne oldugunu ve icinin iri kirmizi napolyon kirazlariyla dolu oldugunu goruyuorum. Bu kirazlarin yiyemeyecegim bitiremeyecegim kadar cok oldugunu goruyorum. On taraftakilerden buyuk bir miktarini aliyorum bir miktarini yerken aldigim o kirazlarla kizkardesimin y

RuyaBurc Yorumu:

Merhaba sayın kullanıcımız,

Rüyada çamaşır makinesi,deterjan gibi temizlik ile ilgili bir obje,eşya görmek feraha erişmek, sıkıtıdan kurtulmak şeklinde yorumlanabilir.

Sizin rüyanızı yorumlarsak devamında gördüğünüz kiraz ve aile bireyleri gibi birinci derece yakınlar yakın çevrede yaşanacak neşe ve mutluluk verecek bir haber anlamını taşıyor olabilir. Mevcut durumunuzda yaşadığınız veya yaşayacağınız sıkıntılı bir durumdan kurtulacağınız ve sonunda sizi ve çevrenizi rahatlatacak, kurtulduğunuz için mutlu olacağınız bir olay yaşayabilirsiniz.

Teşekkürler.. 

Rüyayı paylaşın :

Benzer Başlıklar

Siz De Paylaşın